Stichting KOJINSEI Nederland

Verdiepingscursus Dim Mak

bannerfoto {PAGINA}
Ben je bekend met Dim Mak en zoek je wat verdieping? Tijdens deze cursus leren wij je verschillen tussen mannen en vrouwen, het toepassen van de orgaanklok, atemi-principes en dergelijke.

▶ Voor wie?
Deze cursus is bedoeld voor martial artists die minimaal onze cursus "Basiskennis Kyusho Jutsu en Dim Mak" hebben gevolgd of minimaal yonkyu (4e kyu) Kyusho Jutsu / Dim Mak hebben.

Tijdens deze korte cursus behandelen we op een speelse, interactieve wijze de theorie. Dus niet uren stil zitten luisteren, maar zelf ook lekker bezig zijn. Daarna gaan we verschillende elementen uit de theorie in de praktijk toepassen. Hoe voeren we een aanval volgens de ke-cyclus uit? Hoe beïnvloed mannelijke qi vrouwelijke qi en omgekeerd? En natuurlijk nog veel meer. Dit doen we zowel in tweetallen als met de hele groep. Een paar leuke, leerzame en boeiende uurtjes dus. En vanzelfsprekend op een veilige manier en onder deskundige begeleiding.


▶ Wanneer en waar?
De cursus wordt gehouden op zaterdag 23 november 2019 van 10.00 uur tot 16.00 uur in de

Oosterholthoeve
Oosterholtseweg 11
8271 PS IJsselmuiden▶ Wat kost het?
Deelname aan deze cursus kost € 20,00 per persoon.
Bij inschrijving en betaling vóór 12 oktober 2019 betaal je slechts € 15,00 per persoon.▶ Het programma:
Na deze dag heb je meer inzicht in orgaanklok, de chi-flow, San Jiao, atemi-principes en vrouwelijke en mannelijke chi.


▶ Kleding
Voor deze cursus is geen speciale kleding vereist, maar budokleding verdient de voorkeur. Wel dient de kleding veilig te zijn voor het beoefenen van martial arts.


▶ Overige informatie
Neem een pen en papier mee. Enige kennis van en ervaring met martial arts is noodzakelijk. In deze cursus is plaats voor minimaal 8 en maximaal 24 personen. Onze vorige cursus was helemaal volgeboekt en vol is vol! Na je inschrijving ontvang je op korte termijn per e-mail nadere informatie, zoals het regelen van de betaling. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Kojinsei Nederland.

Jaarlijks verzorgt de Engelse Budo Society Musashi onder leiding van John Piket shihan in Nederland Nederlandstalige cursussen Dim Mak (1e dan). Onze cursus is hierop een goed vervolg.

Tijdens deze cursus verricht je lichamelijke inspanning en is fysiek contact onvermijdbaar. De deelnemers kunnen zowel dames als heren zijn.


Helaas,

Inschrijven voor deze cursus is niet meer mogelijk, daar het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Wil je voor deze cursus op de reservelijst worden geplaatst voor het geval dat een deelnemer uitvalt?
Neem dan even contact met ons op.

Ja, ik meld mij aan!


© Stichting Kojinsei Nederland, 2020 - Alle rechten voorbehouden