Stichting KOJINSEI Nederland

Stage John Piket 2021

bannerfoto {PAGINA}

Op een nog nader te bepalen datum in 2021 geeft John Piket (Budo Society Musashi, Engeland) weer een leuke, leerzame stage in Kampen.

Deze stage wordt je aangeboden door Wado Ryu Overijssel

Tijdens deze stage krijg je een indruk hoe je je kunt verweren tegen een meerdere belagers en hoe je je op de grond uit een gevecht red. John is een prettige, duidelijke instructeur en specialist in het gebruik van drukpunten en het verweren tegen wapens. Het gebruik van drukpunten is enerzijds gebaseerd op de Chinese theorie van elementen en meridianen en anderzijds op de westerse anatomische benadering. John is grootmeester die met veel humor zijn zeer uitgebreide kennis van martiale kunsten graag met ons deelt. Hij is geboren en getogen in Nederland, dus spreekt gewoon Nederlands. Ook dit jaar hebben we weer een boeiend, leerzaam en leuk programma samengesteld. John zal net als vorige keer weer geassisteerd worden door ervaren instructeurs, zodat iedere deelnemer op voldoende aandacht kan rekenen. Na afloop van de stage is er vanzelfsprekend gelegenheid om John en de andere instructeurs vragen te stellen. Deze stage wordt je aangeboden door Wado Ryu Overijssel en is ondersteund door Stichting Kojinsei Nederland.


▶ Voor wie?
Deze stage is geschikt voor bijna iedereen: jong (vanaf 14 jaar) en oud, groot en klein, man en vrouw, sterk en zwak... Of je nu bekend bent met martial arts of niet. Ongeacht de discipline. Voor zowel prille beginners als vergevorderden zal er veel te leren en te ervaren zijn.


▶ Wanneer en waar? De stage wordt gehouden op een nog nader te bepalen zaterdag in 2021 van 10.00 uur tot 16.00 uur in

Sporthal Cellesbroek
Akelei 1
8265 KA Kampen


▶ Wat kost het?
Deelname aan deze stage kost bij voorinschrijving € 18,00 per persoon. Daarna kost de stage 25,00 per persoon.▶ Het programma:

▶ Kleding
Voor deze cursus is geen speciale kleding vereist, maar budokleding verdient de voorkeur. Wel dient de kleding veilig te zijn voor het beoefenen van martial arts.


▶ Overige informatie
Kennis van en ervaring met martial arts is een pré, maar niet noodzakelijk. In deze stage is plaats voor maximaal 40 personen. Dus vol is vol! Na je inschrijving ontvang je op korte termijn per e-mail nadere informatie, zoals het regelen van de betaling. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Stichting Kojinsei Nederland.

Jaarlijks verzorgt de Engelse Budo Society Musashi onder leiding van John Piket shihan in Nederland Nederlandstalige cursussen Kyusho Jutsu (1e kyu) en Dim Mak (1e dan).

Tijdens deze stage verricht je lichamelijke inspanning en is fysiek contact onvermijdbaar. De deelnemers kunnen zowel dames als heren zijn.


Helaas,

Inschrijven voor deze stage is niet meer mogelijk, daar het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Wil je voor deze stage op de reservelijst worden geplaatst voor het geval dat een deelnemer uitvalt?
Neem dan even contact met ons op.

Ja, ik meld mij aan!

Had je je al aangemeld voor de afgelaste stage van 4 april 2020 of 17 april 2021?
Dan hoef je je niet opnieuw aan te melden.

© Stichting Kojinsei Nederland, 2021 - Alle rechten voorbehouden