Stichting KOJINSEI Nederland

Cursussen, stages en workshops

bannerfoto cursussen en stages
Naast de reguliere lessen verzorgt Stichting Kojinsei Nederland ook cursussen, stages, clinics en workshops. Niet alleen voor ons zelf, maar ook voor anere partijen. Zo neemt Stichting Kojinsei Nederland regelmatig de organisatie van stages voor Wado Ryu Overijssel op zich. Hieronder vind je wat voorbeelden.
VOORBEELDEN

Onze eigen eendaagse cursus "Basiskennis Kyusho Jutsu en Dim Mak". 's Morgens theorie en 's middags lekker in de praktijk aan de slag. Want zo zijn de cursussen in onze "Kojinsei Academy" opgebouwd. Kijk maar eens tussen onze foto's. Voor beginners een mooie kennismaking met Kyusho Jutsu en Dim Mak en voor gevorderden een leuke opfrisser.

Stage met grootmeester Erik Louw, de enige Nederlandse "samoerai" die ook zelf zwaarden smeedt. Het Japanse samoeraizwaard is legendarisch en Erik deelt zijn kennis graag. Een stage voor zowel beginners als gevorderden.

Grootmeester John Piket van de Engelse Budo Society Musashi is een een steeds weer terugkerende instructeur. Welke martiale discipline je ook beoefent, John leert je hierin drukpunten toe te passen. Velen ervaren stages met John als onvergetelijk.

Wil je meer weten over de energetische kant van je martiale discipline? Jan Bron is een grootmeester die je hier onnoemelijk veel over kan leren. Tai Chi Chuan (de oorspronkelijke gevechtsvorm van Tai Chi) en Kiaido zijn Jan's uitgangspunten.

ACTUEEL AANBOD:

Wij hebben momenteel geen cursussen, stages, clinics of workshops op de agenda staan. Houd onze agenda in de gaten of laat ons in een bericht weten dat je door ons op de hoogte wilt worden gehouden.

© Stichting Kojinsei Nederland, 2019 - Alle rechten voorbehouden